Tek Mesajý Görüntüle
Old 08-18-2024, 10:12   #1
Renq
Moderator
Renq Kullanýcýsýnýn Avatarý
Varsayýlan Trisha Alexander / Önce Müzik Vardý

Geliþim Beyaz Dizi No: 712
Ýngilizce Adý : Cinderella Girl (1990)

E-Kitap: Clondike

Arka Kapak:

Bu bir masal deðildi

Victoria Patterson, kocasýnýn ölümünden sonra duygusal dünyasýna set çekmiþ, kendini kýzýna ve müziðe adamýþtý Houston Üniversitesi'nde müzik dersleri veren genç kadýn, ayný zamanda bir gazetede müzik eleþtirmenliði yapýyordu O akþam Dusty Mitchell adlý genç bir pop þarkýcýsýnýn ilk albümünü dinleyip, okuyucularýna paralarýný boþuna harcamamalarýný öðütlemiþ, sonra da Külkedisi kýyafetiyle bir maskeli baloya katýlmýþtý Yakýþýklý bir kovboyla karþýlaþacaktý orada Yýllardýr içinde gizlediði duygular yeniden uyanmaya baþlýyordu sanki Ama az sonra onun Dusty Mitchell olduðunu anlayýp kaçarcasýna uzaklaþýrken ardýnda camdan bir pabuç býrakacaktý

Kitabýn Ýçinden:

Genç adamýn yüzünde korkunç bir þaþkýnlýk belirmiþti Birkaç saniye içinde ise bu þaþkýnlýk yerini öfkeye býrakacaktý

"Beni neden görmek istemediðini anlýyorum þimdi Zavallý aptal kovboyu kandýrmak yeterince eðlenceli oldu mu bari? Sosyetik arkadaþlarýnla birlikte iyi eðlenmiþsinizdir herhalde Ama þimdi eðlenme sýrasý bende küçükhaným Sana söyleyecek birkaç sözüm var ve beni sonuna kadar dinleyeceksin!"

Victoria korkuyla titremeye baþlamýþtý Tüm çabalarýna raðmen bir türlü konuþamýyordu, dili tutulmuþtu sanki

Ön yorum: Bu kitaptan aklýnda ne kaldý diye sorarsanýz "Yalanlar" derim her halde Çiftimiz birbirlerini kandýrýp duruyorlardý Hemen de açýða çýkýyordu yalanlarý ama Buna raðmen vazgeçmemeleri de ayrý bir komedi

ABBYY – tek sayfa : (6 MB)
alýntý
  Alýntý ile Cevapla