Tek Mesajý Görüntüle
Old 08-18-2024, 10:52   #1
Renq
Moderator
Renq Kullanýcýsýnýn Avatarý
Varsayýlan Jackie Merritt/ Sýrlar Arasýnda Yolculuk

Jackie Merritt - Sýrlar Arasýnda Yolculuk

Madam Morova gözlerini yumup baþýný geriye attý
'Bir sonbahar düðünü görüyorum Ve esmer,çok yakýþýklý (oy oy oy bir damat'
Blair sýkýntýyla çekti içiniFala inanmazdý (Hem falcýya git hem inanma yavrum,sen daha çok iç çekersiin)Bunda ne kadar haklý olduðu da falcýnýn ilk cümlesinde ortaya çýkmýþtýEvet evleniyordu(Sen öyle san güzelim
Ama düðün sonbaharda falan deðil,üç hafta sonra olacaktýDahasý evleneceði adam,yani niþanlýsý(yani gereksiz þahsiyet sarýþýndý ve o anda çadýrýn dýþýnda onu bekliyordu(Beklesin kaderinde beklemekten baþka bir þey yok zaten
Kýsacasý kadýn saçmalamýþtýAma belki saçmalamamýþtý(karar ver kýzým sende saçmaladý mý saçmalamadý mý Belki yaþamýnýn bütün gidiþatýný deðiþtirecek bir yaz mevsimi yaþanýyordu (ama ne yazz ne yazz aman sabahlar olmasýn

Keyifli okumalar diliyorum Ben okurken hayli eðlendimÝthaf furyasý devam ediyorKitap spyder'ýn tarama benim Kimimiz kitaplarýný paylaþýyor kimimiz onlarý tarýyor düzenliyor Herkes elinden geleni yapýyor kýsaca Kýymet ve vefa nedir bilen bütün arkadaþlarýma ithaf ediyorumSizi tanýmaya baþlamak kitaptan daha büyük bir kazanç benim için Varlýðýnýz için müteþekkirim Hepinize teþekkürler dostlar

alýntý
  Alýntý ile Cevapla